Koffie

Koffie is geweldig om vele redenen. De toegevoegde waarde van deze scrub zit ‘m in de cafeïne. Wanneer de koffie wordt aangebracht op de huid voelt het als een warm geheel. De scrub helpt tegen het verspreiden van vetcellen en vorming van cellulitis. De koffie scrub is een echte verademing voor het lichaam!

Lavendel

De veelzijdige toepassingen van lavendel waren reeds bij de Perzen, Grieken en Romeinen bekend. Deskundigen zijn van mening dat lavendelolie een zeer veelzijdige olie is. Deze olie kalmeert, verzacht, helpt bij depressiviteit en brengt emoties in evenwicht. Modern onderzoek heeft inmiddels in lavendelolie 160 verschillende werkende stoffen vastgesteld . Deze stoffen bepalen als eenheid de geweldige werking van lavendelolie.

Citrus

Citrus heeft een anti-bacteriële en anti-virale werking. Het eten van citrus voorkomt verkoudheid en griep door de hoge dosis vitamine C. De citrus helpt gifstoffen zoals vrije radicalen sneller uit het lichaam af te voeren. Citrus heeft meerdere geneeskrachtige werkingen. Een daarvan is dat het werkt tegen gespannenheid. De geur van citrusolie kalmeert via de neus, vermindert moeheid en vergroot zowel het concentratievermogen als onze alertheid. Ervaar de heerlijke frisse scrub van citrus!

Oriëntaal

Deze ontspannende scrub combineert de oude helende eigenschappen van bamboe met de werkende eigenschappen van jasmijn. De natuurlijke jasmijn werkt rustgevend voor de huid en kalmeert de geest. Daarnaast zorgt de werking van jasmijn voor een strakke, gladde en soepele huid. Deze oosterse scrub is geweldig en heeft een zeer aangename geur!

Chocolade

We houden allemaal van chocolade: heerlijk en verleidelijk! Pure chocolade zorgt goed voor onze gezondheid en heeft schoonheidsvoordelen. Pure chocolade is rijk aan vitamine A en E, die ervoor zorgen dat de huidcellen worden hersteld en verjongt. Deze scrub zorgt voor een glanzende en stralende huid!

N.B.: alleen in combinatie met arrangement.

 

Author Info

hammam_dtm

COVID-19 update

1001 Night Hammam is helaas i.v.m. de huidige lockdown tot nader order gesloten, wij zijn via onze whatsapp 0768200385 bereikbaar voor al u vragen of bestellingen, bestellingen sturen wij op of als u in de buurt woont komen wij deze thuis bezorgen.

Graag snel weer tot ziens bij 1001 Night Hammam.