Wij voorzien u van de volgende behandeling

Wij voorzien u van de volgende behandeling

Wij voorzien u van de volgende behandeling


Tijdens de manicurebehandeling worden uw handen en nagels verzorgd. De nagels worden gevijld, de nagelriemen bijgewerkt en behandeld met nagelriemolie en velletjes rondom de nagels worden weggeknipt. De handen worden krijgen een scrub om de dode cellen te verwijderen., waarna wordt afgesloten met een handmassage met onze bijzondere huidolie.


De Oosterse pedicurebehandeling is niet alleen om het eelt van de voeten te halen. Het is ook een ontspannende behandeling. De voeten worden eerst gereinigd, daarna krijgt u op een oosterse wijze onze voetbehandeling en sluiten we deze af met een oliemassage die de voeten energie geven. Belangrijk: diabetesvoeten en specifieke voetproblemen kunnen wij op dit moment niet behandelen.


Essie Gel Verzorgende en houdbare nagellak. Houdbaar tot 10 dagen. Versterkt en beschermt de natuurlijk nagel, zonder deze te beschadigen. * Let op: dit is een aparte behandeling! – Manicure € 35,00
Oosterse Pedicure € 35,00
Essie Gellak € 35,00

 

 

Author Info

hammam_dtm

COVID-19 update

1001 Night Hammam is helaas i.v.m. de huidige lockdown tot nader order gesloten, wij zijn via onze whatsapp 0768200385 bereikbaar voor al u vragen of bestellingen, bestellingen sturen wij op of als u in de buurt woont komen wij deze thuis bezorgen.

Graag snel weer tot ziens bij 1001 Night Hammam.