Sinaasappel Masker

Met behulp van een sinaasappel masker geeft u de huid weer nieuwe energie. Gezichtsmaskers zijn één van de makkelijkste en snelste manieren om de huid een flinke boost te geven!

Marokkaans Moddermasker

Een verkwikkende gezichtsbehandeling, ontwikkeld ter bescherming van de huid en om eveneens de balans van de huid naar een gezond niveau te brengen. Deze zuiverende modder reinigt diep en herstelt de huid in een mum van tijd. Deze behandeling is perfect voor een vette huid.

Chocolade Masker

Dit chocolade masker heeft een uitstekende werking tegen stress. Daarnaast bevat de chocolade een hoge dosis theobromine en cafeïne, die het zenuwstelsel stimuleert.

Koffie Masker

Het koffie gezichtsmasker is een klassieker voor het verkrijgen van een energieke huid.  Dit masker is ideaal voor alle huidtypes en verwijdert dode huidcellen.

N.B.: alleen in combinatie met arrangement.

Author Info

hammam_dtm

COVID-19 update

1001 Night Hammam is helaas i.v.m. de huidige lockdown tot nader order gesloten, wij zijn via onze whatsapp 0768200385 bereikbaar voor al u vragen of bestellingen, bestellingen sturen wij op of als u in de buurt woont komen wij deze thuis bezorgen.

Graag snel weer tot ziens bij 1001 Night Hammam.